Βίντεο

Δείτε μερικά ενδιαφέροντα Βίντεο

Ατομικές συνεδρίες Συμβουλευτικής / Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων (18+)

Συνεδρίες Συμβουλευτικής – Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων στην Αθήνα,Καρόπουλος Κωνσταντίνος Ψυχοθεραπευτής

Τα πιο συνηθισμένα θέματα που »φέρνουν» στην θεραπεία οι περισσότεροι συμβουλευόμενοι ανήκουν κυρίως στις παρακάτω κατηγορίες..

Προβληματισμοί : Διάφορες σκέψεις, διαφόρων κατηγοριών που σχετίζονται με την ζωή, τις επιλογές σε αυτήν και γενικώς οτιδήποτε μπορεί να απασχολεί κάποιον/α. Ανησυχίες, ανασφάλεια, γενική δυσφορία, έλλειψη ενδιαφέροντος, αδυναμία επιλογών, αναζήτηση στόχων, κλπ.

Διαχείριση Καθημερινών Δυσκολιών : Μικρές εώς μεγάλες δυσκολίες που επηρεάζουν την ποιότητα της καθημερινής ζωής και προκαλούν δυσφορία και στενοχώρια. Εδώ ανήκουν ζητήματα σχετικά με καθημερινές ενέργειες & δραστηριότητες στην εργασία, προσωπικές, επαγγελματικές σχέσεις, διαχείριση χρόνου – προτεραιοτήτων κλπ.

Αντιμετώπιση Ειδικών Δυσκολιών : Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν δυσκολίες που απασχολόυν έντονα κάποιον/α , κάτι που θέλει να κάνει και ή το κάνει λανθασμένα, η όχι επαρκώς η δεν έχει την δύναμη – θέληση να το κάνει. Θέματα αυτοπεποίθησης, διεκδικητικότητας, μελαγχολία, μοναξιά, απομόνωση, έντονη ανυπομονησία,αναζήτηση εργασίας κλπ.

Ζητήματα Διαπροσωπικών Σχέσεων : Ότι αφορά την επαφή με άλλους ανθρώπους, ζητήματα που έχουν σχέση με την φιλία, την οικογένεια, τις πιο προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Θέσπιση ορίων,δυσκολίες στην απόκτηση ή διατήρηση σχέσεων, προβλήματα επικοινωνίας, απογοήτευση, συναισθηματικές δυσκολίες κλπ.

Write a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *